GRATIS TOEGANG WE-DAG!

Op 14 september 2014 laat je je onderdompelen in de wereld van het werken met je paard: working equitation. Je Camarguepaard is gefokt op het werken met vee en dus uitermate geschikt voor deze tak van sport. Kom dus ook naar Kootwijkerbroek en kijk of het wat voor je is. De toegang is gratis!

no images were found

Wat staat er zoal op het programma? Enkele highlights: Working Equitation College door Gernot Weber (grondlegger WE Duitsland, les mogelijk / inschrijven bij WEH), demo trailrijden met commentaar, hengstenvlechten en staartknopen leren maken, wedstrijden in alle disciplines van beginnend tot gevorderd, shows, effecten van muziek op je dressuurproef, zadels passen en nog veel meer.

Nederlands WE-team?
Aangezien WEH aardig aan de weg timmert, komt er zicht op een Nederlands WE-team. Daar hoort natuurlijk uniforme, gepaste kleding bij. Geef je suggesties of stem mee op de mooiste outfit.

Tapas buffet
Zin om te blijven eten? Dat kan. Voor 15 euro schuif je aan voor het heerlijke tapas buffet. Opgeven bij WEH voor 6 september.

Programma & voorwaarden
Klik hier om het hele programma (PDF), inclusief tijden, locatie en mogelijkheden om je op te geven te downloaden: WORKING EQUITATION DAG 2014